Internetin haetuimmat julkkikset listattiin – yksi ylitse muiden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on jälleen aika julkistaa monenlaisia listauksia kuluneelta vuodelta. Nyt vuorossa on Yahoo!-internetpalvelun listaus Britannian haetuimmista julkkiksista. Listan tulos oli yllättävä, sillä yksi varsin tuore julkkistähti nousi kärkisijoille useammassakin ryhmässä.

Viime vuonna povipommi Katie Price oli Britannian haetuin julkkisnimi, mutta nyt hän sai tehdä tilaa Cheryl Colelle. Maailman seksikkäimäksi rankattu nainen oli ylivoimainen ykkönen sekä julkkisten että poptähtien listalla. Skandaalimainen avioero jalkapallotähti Ashley Colesta lienee vaikuttanut Colen nousuun, mutta hän on pysytellyt tiiviisti otsikoissa myös muiden muassa X Factor -ohjelman ansiosta ja oltuaan kuolemaisillaan malariaan.

Kolmanneksi haetun julkkistähti oli Britanniassa poptähti Lady Gaga. Kymmenen kärjen paras mies oli sijalla neljä komeillut John Terry. Viidentenä oli Angelina Jolie ja kuudentena Victoria Beckham. Kymmenen joukossa olivat myös Megax Fox, Justin Bieber ja Katy Perry sekä listan toinen mies Peter Andre. Lehti julkisti myös haetuimmat skandaalit, ja listan kärjessä oli edellä mainittu Cheryl Colen avioero. Toisena oli Mel Gibsonin pahoinpitelyskandaali.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat