Conan O’Brienin isku jatkuu – avasi Suomelle oman kampanjasivuston

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailmankuulu televisiotähti Conan O’Brien uhkaili ohjelmassaan Suomen televisiojohtajia maamme silakoiden takavarikoimisella, ellei hänen uusi Conan-ohjelmansa päätyisi pian Suomen televisioruutuihin.

– Huomio Suomen televisiojohtajat. Täällä minä, punatukkainen Jumala Conan O’Brien. Vaadin, että Conan-sarja lähetetään Suomessa, tai minä takavarikoin koko silakkavarastonne ja syötän ne ruotsalaisille ravinnoksi. Teillä on 24 tuntia aikaa, blah blah, Conan kertoi suomeksi.

Conan haluaa niin kovasti täkäläisiin televisioruutuihin, että hän on käynnistänyt projektille myös oman kampanjasivuston verkkoon. Osoitteessa www.teamcoco.com/finland/ hän toteaa, että Suomen päättäjät uskovat erityisesti Facebookin voimaan ja siksi hän kerääkin nyt yhteisöpalvelyn ”tykkäyksiä” ohjelmansa puolesta. Tähän mennessä ”Conanin uusi show Suomeen” -sivusta tykkää jo noin 28.000 ihmistä ja määrä kasvaa nopeasti.

Conan O'Brien Tarja Halonen