Hittisarja palaa Subille uusin jaksoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisilla Emmy-pysteillä palkittu suosikkisarja Entourage jatkaa uusin jaksoin Subin perjantai-illoissa 8. tammikuuta alkaen. Katsojia hemmotellaan kevään aikana viidennen ja kuudennen tuotantokauden jaksoilla, joissa vilisee myös toinen useita tuttuja Hollywood-kasvoja.

Viidennen tuotantokauden alussa Vincen (Adrian Grenier) on löydettävä uralleen uusi nousu Cannesissa tapahtuneen Medellin-elokuvafiaskon jälkeen. Tukenaan hänellä on tuttu remmi eli piinkova agentti Ari (Jeremy Piven), oman yrityksensä haasteissa kamppaileva manageri ja ystävä Eric (Kevin Connolly) sekä Queensin kaverit Turtle (Jerry Ferrara) ja Drama (Kevin Dillon). Rakkauselämässä kuvioissa pyörii uusi ihastus Justine (Leighton Meester).

Sarjan tiimellyksessä nähdään totuttuun tapaan liuta viihdemaailman ykkösnimiä. Viidennen ja kuudennen kauden jaksoista kannattaa bongata ainakin Tony Bennett, Whoopi Goldberg, 50 Cent, Bono ja Zac Effron.