Kimin miesystävä kolaroi arvomersun Beverly Hillsissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian opittiin aikoinaan tuntemaan muhkeasta takamuksesta ja julkisuuteen levinneestä kotipornovideosta. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan Halle Berryn entisen miesystävän Gabriel Aubryn kanssa.

Viime viikolla Kim Kardashian nähtiin nauttimassa rantapuuhista värikkäisiin bikineihin pukeutuneena. Nyt hän on saanut hoivata miesystäväänsä, joka joutui arvomersullaan lievään auto-onnettomuuteen Beverly Hillsissä. Miehen matka ei kuitenkaan päättynyt siihen, vaan TMZ-julkaisun mukaan hänelle toimitettiin turmapaikalle uudenkarhea Lexus, jolla mies jatkoi matkaansa. Hän ei siis loukkaantunut.

Kim Kardashian suunnittelee itselleen parhaillaan uutta uraa laulajana. TMZ-julkaisu kertoi taannoin naisen olleen nimittäin studiossa musiikkijätti The Dreamin kanssa. Kyseinen yhtiö on muiden muassa Rihannan taannoisen Umbrella-jättihitin ja Beyoncen Single Ladies -kappaleen takana. Amerikkalaisjulkaisu sai tietoa neidon lauluäänestä tämän lähipiiriltä, josta kerrottiin naisella olevan todella hyvä ääni.