Huippumalli-Heidi paljasti uuden hämmentävän tatuointinsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin supermalleihin jo pitkään lukeutunut Heidi Klum avioitui viisi vuotta sitten poptähti-miehensä Sealin kanssa. Urallaan upeasti menestynyt kaunotar oli toissa vuonna maailman toiseksi eniten tienaava huippumalli 16 miljoonan dollarin tuloillaan.

Kuukausi sitten Heidi oli otsikoissa poseerattuaan näyttävässä Halloween-robottiasussa New Yorkissa. Nyt hän on jo ehtinyt palata kotikonnuilleen Eurooppaan, sillä supermalli esiintyi pari päivää sitten Munchenissa järjestetyssä kosmetiikka-alan tilaisuudessa. Hän toimii nykyisin Astor-kosmetiikkamerkin mainoskasvona. Samalla hän tuli paljastaneeksi kameroille uuden tatuointinsa.

36-vuotias saksalaissyntyinen Heidi Klum, nykyisin virallisesti Heidi Samuel, asuu Beverly Hillsissä yhdessä poptähtimiehensä Sealin kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta ja lisäksi Heidillä on kuusivuotias tytär edellisestä suhteestaan formulapomo Flavio Briatoren kanssa. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Esikoissingle Wonderland julkaistiin vuonna 2007. Lisäksi hän on juontanut Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.

(Kuva: BANG Showbiz)