Jennifer Lopezin pornovideo hämmentää – jo 21 tuntia materiaalia?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Viime viikkoina perhe-elämä on kuitenkin vaihtunut yhä enemmän työelämäksi, kun Jennifer kiinnitettiin taannoin American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Daily Mail -lehti kertoo kaunottaren olevan valitettavasti nyt keskellä ikävää julkisuutta, sillä Lopezin ex-mies Ojai Noa haluaa julkaista seksivideoita naisesta. Lopez on jo haastanut miehen ja tämän asianajajan Ed Meyerin oikeuteen. Kyseiset pätkät ovat erittäin rohkeita ja materiaalia on runsaasti sillä Lopezia saa katsella alastomana yli 21 tunnin ajan. Asianajaja Meyer on myös ilmoittanut ex-miehen löytävän koko ajan lisää nauhoja.

Kameran edessä esiintynyt kaunotar ei harrasta videoissa lainkaan seksiä, mutta hän esittelee niissä kuitenkin intiimialueitaan. Perheelliselle Lopezille nauhojen päätyminen julkisuuteen olisi kauhistus ja hän vetoaakin kyseisten videoiden olevan yksityisiä ja erittäin henkilökohtaisia, joten niiden julkaisu on kielletty laissa.