Diili-Jethro Rostedt laihdutti 17 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Diili-ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut kotimainen realityjulkkis Jethro Rostedt kisaili tänä syksynä myös Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmassa. Sanavalmis mies olikin yksi ohjelman suosituimmista kommenttien jakajista.

Äskettäin Jethro oli televisiossa myös toimiessaan vierailevana tuomarina Diili-ohjelman viimeisimmällä tuotantokaudella. Kiireisellä miehellä on kaiken tämän julkisuuden lisäksi hoidettavanaan vielä lisäksi niin sanotut oikeat työt, joten kiirettä on pitänyt. Hektinen elämä ja erityisesti taannoiset tanssitreenit ovat näkyneet myös miehen vyötäröllä, sillä Jethro Rostedt kertoi MTV3:n Viihdeuutisille laihtuneensa kesän jälkeen jo 17 kiloa.

– Heinäkuun alusta aloitin tämän kuntokuurin ja nyt ollaan tässä. Ei tässä nyt vielä kuitenkaan anoreksia uhkaa. Minulla on ollut aina haaveena ennen kuin viikatemies tulee, että pääsisin alle sadan kilon. Sitten voi mennä neuvolaan punnittavaksi. Siihen on vielä se seitsemän kiloa matkaa, Jethro Rostedt kertoi Maikkarille.

Ollessaan vielä mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpialussa Jethro suivaantui tuomaristolta saamaansa negatiiviseen palautteeseen. Hän kertoi kantansa asiasta Staran Chaos Tube -blogin videohaastattelussa. Katso haastattelu tästä.

– Tää on väärä paikka alkaa arvostelemaan, kun jokainen tietää että mä en osaa tanssia. Mä olen opettelemassa tässä. Miten se negatiivisen palautteen antaminen ketään palvelee? Muutenkin mä elän tätä elämää niin että negatiivisen palautteen antaminen tällaisessa leikkimielisesä kilpailussa… Niin ei negatiivinen palaute kuulu tähän, Jethro kertoi Chaos Tube -blogille.