Julkkisten seksikkäimmät tatuoinnit 2010 kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuointien määrä julkkitähtien iholla on kasvanut merkittävästi viimeisen viiden vuoden aikana. Vielä kymmenen vuotta sitten tatuointi oli harvinaisuus erityisesti naispuolisten poptähtien iholla, mutta viime aikoina ne ovat muodostuneet jo selväksi trendiksi.

Esimerkiksi Rihanna on todellinen tatuointifani, sillä hänen ihollaan on jo ainakin viisitoista tatuointia ja määrä kasvaa koko ajan. Myös teinitähti Miley Cyrus ja hänen kollegansa Hayden Panettiere ovat kuohuttaneet tatuoinneillaan ja jopa niiden kirjoitusvirheillä.

Vuosi 2010 lähenee hiljalleen jo loppuaan, ja nyt amerikkalainen verkkosivusto onkin listannut kuvagalleriaan kuluneen vuoden seksikkäimmät julkkisten tatuoinnit. Katso lista tästä. Mukana listalla ovat muiden muassa Katy Perry, Rihanna, Megan Fox, Miley Cyrus, Cheryl Cole sekä Angelina Jolie, jonka sisäreidessä nähdään tyylikäs tatuointi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat