Katy Perry näyttävänä hopeanuolena

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Sittemmin Perry on ollut otsikoissa muistakin syistä kuin pelkästään paljastavien asujensa takia.

Katy Perry paljasti taannoin olevansa mukana Victoria’s Secret -yhtiön alusvaatenäytöksessä. Samassa näytöksessä nähdään myös Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ja Rosie Huntington-Whiteley. Perry on nyt kuvattu vaihteeksi upeassa hopeisessa asussa, kun hän harjoitteli vuoden 2011 Grammy-gaalaa varten. Hän on palkintogaalassa ehdokkaana muiden muassa Justin Bieberin ohella. Gaalan juontaa hiphop-tähti LL Cool J.

Supertähti kertoi vastikään, että perheen perustaminen tulee menemään musiikkiuran ohi, sillä hän haluaa käyttää aikansa parisuhteensa vaalimiseen sekä lapsen kasvatukseen. Jälkikasvua ei ole vielä tulossa, mutta lähitulevaisuudessa sen aika kuitenkin koittaa.

– Laulaminen on minulle erittäin tärkeää, mutta kun lapset tulevat mukaan kuvioon, he ovat päähuomioni kohteena. En koskaan laittaisi musiikkiuraani lasten edelle. Kyse on siten työn sovittamisessa lastenhoidon ympärille, Katy Perry kertoi Access Hollywoodille.