Tältä näyttävät ”mankinit”, eli miesten bikinit – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin naiskaunottaret ovat nykyisin viihdelehtien vakiosisältöä, sillä paparazzien edessä bikineissä keikistelystä on tullut hyvin yleinen tapa saada itselleen ja nimelleen näkyvyyttä myös kansainvälisissä medioissa.

Komeita julkkismiehiä ei kuitenkaan juurikaan nähdä paparazzikuvissa pienissä uimahousuissaan, mutta nyt asiaan voi olla tulossa muutos, mikäli kyse on ollut vain asun houkuttelevuudesta. Useiden muotijulkaisuiden ja -blogien perusteella tuloaan tekevät nimittäin miesten bikinit, eli ”mankinit”. Katso esimerkki tästä.

Aiemminkin monia pääasiassa naisten käytössä olleita tuotteita, kuten käsilaukkuja, on muokattu myös miehiseen maailmaan sopivaksi ja niiden nimitykseen on liitetty mieheen viittaava ”man”. Nyt mankineja on ainakin Emporio Armanin vuoden 2011 miesten mallistoon, joten lienee mielenkiintoista nähdä koska Helsingin Hietsussa nähdään ensimmäiset mankinit.