Mila Kunisin kaula-aukko villitsi ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Mila Kunis muistetaan parhaiten Suomenkin televisiossa pyörineestä 70’s Show -komediasarjasta. Tummakutrinen näyttelijätär on nähty julkisuudessa useaan otteeseen poseeraamassa seksikkäissä kuvissa. Kunis nähdään seuraavaksi Darren Aronofskyn Black Swan -elokuvassa.

Nyt elokuvan ensi-iltaa on juhlittu näyttävästi Los Angelesissa, ja luonnollisesti myös Kunis oli mukana. Hän oli pukeutunut näyttävään vaaleanharmaaseen iltapukuun. Mila esiintyy jo etukäteen kovasti kohutun elokuvan rohkeissa lesbokohtauksissa yhdessä Natalie Portmanin kanssa. Kaunotar paljasti nyt Nylon-lehden haastattelussa kyseisen roolin olleen haastava, sillä hän joutui laihduttamaan elokuvaa varten erittäin radikaalilla tavalla.

– Elokuva kertoo balettitanssijoista. Minun täytyi olla erittäin laiha, joten sain syödä vain salaattia ja puuroa. Äitini oli peloissaan, enkä ihmettele, sillä peilikuvan avulla näin kadottaneeni kaikki muotoni. Näin vain luuni ja se oli ällöttävää. Elokuvassa näytän onneksi paremmalta, mutta se ei ole todellisuutta, Kunis totesi Nylon-lehden haastattelussa.

(Kuva: BANG Showbiz)