”Masturbointikohtaus oli erityisen inhottava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman on ollut viime viikkoina runsaasti otsikoissa, uuden Black Swan -elokuvansa merkeissä. Hänet nähdään elokuvassa rohkeassa lesboroolissa balettitanssijana. Elokuvan odotetaan saavan nyt Portmanin uran uuteen nousuun.

Viime viikolla Natalie Portman oli otsikoissa, kun televisiokanava kielsi hänen tulevan Your Highness -elokuvansa trailerin, koska leffakaunotar paljastaa siinä takapuolensa. Nyt hän on kuitenkin ollut otsikoissa kohutun Black Swan -elokuvassa nähtävän lesboroolinsa takia. Kaunotar nähdään elokuvassa myös masturboimassa, ja tähti itse piti kyseistä kohtausta inhottavana ja yhtenä uransa vaikeimmista kohtauksista. Myös elokuvan katsominen oli hänelle tuskallista.

– Masturbointikohtauksen kuvaaminen oli erityisen inhottavaa. Voin kertoa, että oli myös aikamoinen kokemus katsoa elokuva, kun vanhempani istuivat siinä vieressäni. Minusta kenenkään isän ei pitäisi nähdä sellaista. Se on vain tarpeetonta. Pahinta oli kuitenkin katsella ”sormikohtausta”. Se sormijuttu on aika… Se saa vereni hyytymään, Natalie kertoi MTV Newsille.

Sormikohtauksessa roolihahmo irrottaa sormensa ihoa, josta alkaa vuotaa runsaasti verta. Taannoin Natalie hurmasi Environmental Media Awards -gaalan punaisella matolla, kun gaalan järjestäjät näyttivät muiden muassa kaunottaren 11-vuotiaana esittämiä lauluesityksiä. Supertähti ei itse tainnut olla aivan yhtä haltioissaan yllättävästä videoesityksestä kuin muut katsojat.