Taylor Momsen puolialastomana musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt rohkeita paljastuksia intiimiasioistaan. Monet ovat pohtineet mikä ajaa nuoren tähden moisiin suorituksiin.

Nyt Taylor on kuohuttanut The Pretty Recless -yhtyeensä uudella You Make Me Wanna Die -kappaleen musiikkivideolla, jossa hän keikistelee puolialastomana kadulla. Ainoastaan pienenpieniin alusvaatteisiin pukeutunut neitokainen ei ole tälläkään suorituksellaan varmasti perheenäitien mieleen.

Äskettäin Taylor sai potkut suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Tuotantoyhtiön mukaan päätös tehtiin puhtaasti juonellisista syistä, mutta Taylorin ystävien mukaan ohjelma ei ole kiinnostanut neitokaista enää aikoihin. Kuluvalla tuotantokaudella Momsen on nähty ruuduissa vain muutaman kerran.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona.

Taylor Momsen

Taylor Momsen

Taylor Momsen