Hollywood-kaunottaren rohkea asuvalinta meni yli – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Winona Ryder on seurustellut vuosien varrella lukuisten supertähtien kanssa, sillä hänen käsipuolessaan ovat viihtyneet muiden muassa Johnny Depp ja Matt Damon. Seuraavaksi Winona nähdään valkokankaalla The Black Swan -elokuvassa.

Nyt elokuvan ensi-iltaa on ehditty jo juhlia Los Angelesissa, jossa Winonakin oli luonnollisesti mukana. Hänen asuvalintansa oli kuitenkin tavanomaisesta pokkeava, ja se tyrmättiinkin suoralta kädeltä viihdelehdissä. Ryder oli nimittäin pukeutunut mustaan smokkiin ja mustaan smokkipaitaan, eli hänestä ei punaisella matolla näkynyt juuri muuta kuin kasvot ja kaulakoru.

Winona Ryder kertoi äskettäin vihaavansa rajoittavaa tunnetta, joten hän ei haluaisi käyttää edes rintaliivejä. Nainen paljasti Total Film -julkaisulle saaneensa nuorempana liiveistä selkäkipuja, joten näiden käyttö on hänelle edelleenkin vastenmielistä. Taannoin Winona kertoi tarvisevansa miehiä lähinnä teknologisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi opettamaan hänelle kuinka käyttää nykyisiä vempaimia ja esimerkiksi uutta televisiota. Internetin käyttöä Ryderille ei kuitenkaan tarvitse opettaa. Syynä on tosin se, että hänellä ei ole lainkaan tietokonetta.

(Kuva: BANG Showbiz)