Rietas Barbie-lesbokalenteri raivostutti lelujätin – tässä kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Satojen miljoonien pikkutyttöjen lempituote, Barbie-nukke, on varmasi yksi maailman tunnetuimmista leluista. Taannoin esimerkiksi julkkistähti Heidi Montag nimettiin ihmis-Barbieksi hänen käytyään läpi lukuisia kauneusleikkauksia ja menetettyään muiden muassa kasvojensa ilmeet lähes täysin.

Nyt Barbie-maailmassa kuohuu muutenkin kuin realitytähti-vertailujen johdosta. Lelujätti Mattel on nimittäin itävaltalaisen Austrian Times -lehden mukaan raivostunut projektista, jossa kaksi argentiinalaista miestä, Breno Costa ja Guilherme Souza, julkaisivat Barbie-lesbokalenterin. Kuvat löytyvät tästä.

Kalenterissa kaksi alastonta Barbie-nukkea poseeraa riettaissa asennoissa. Lehden mukaan miehet väittävät tehneensä kalenterin yhteistyössä Mattelin omistaman leluvalmistaja Matchboxin kanssa, mutta Mattel kiistää olevansa missään tekemisissä koko kalenterin kanssa. Jatkossa asiaa käsiteltäneen siis oikeudessa.