Rietas Barbie-lesbokalenteri raivostutti lelujätin – tässä kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Satojen miljoonien pikkutyttöjen lempituote, Barbie-nukke, on varmasi yksi maailman tunnetuimmista leluista. Taannoin esimerkiksi julkkistähti Heidi Montag nimettiin ihmis-Barbieksi hänen käytyään läpi lukuisia kauneusleikkauksia ja menetettyään muiden muassa kasvojensa ilmeet lähes täysin.

Nyt Barbie-maailmassa kuohuu muutenkin kuin realitytähti-vertailujen johdosta. Lelujätti Mattel on nimittäin itävaltalaisen Austrian Times -lehden mukaan raivostunut projektista, jossa kaksi argentiinalaista miestä, Breno Costa ja Guilherme Souza, julkaisivat Barbie-lesbokalenterin. Kuvat löytyvät tästä.

Kalenterissa kaksi alastonta Barbie-nukkea poseeraa riettaissa asennoissa. Lehden mukaan miehet väittävät tehneensä kalenterin yhteistyössä Mattelin omistaman leluvalmistaja Matchboxin kanssa, mutta Mattel kiistää olevansa missään tekemisissä koko kalenterin kanssa. Jatkossa asiaa käsiteltäneen siis oikeudessa.

Uusimmat