Bikiniblondi sekosi uima-allasbileissä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy huima määrä kotivideoita, joissa ihmisiä nähdään tanssimassa esimerkiksi erityisesti erilaisia konemusiikin erilaisia tyylilajeja hauskoilla tavoilla. Useimmiten kyseessä on kuitenkin vain harmittomasta hauskanpidosta.

Nyt verkossa kerää kovasti katsojia videopätkä, jossa nuori vaaleaverikkö nähdään nauttimassa olostaan uima-altaalla energisen klubimusiikin tahdissa. Hän ei kuitenkaan tyydy vain tanssimaan, sillä neitokainen sekoaa totaalisesti uima-altaassa. Katso video tästä.

Videon tietojen mukaan kyseinen bikiniblondi olisi LSD-huumeen vaikutuksen alaisena, mistä ei tietenkään voi olla täyttä varmuutta. Joka tapauksessa lienee selvää, että vaaleaverikön menojalkaa vipatti hieman keskimääräistä enemmän. Videon julkaisun ajankohdasta ei ole tietoa, mutta ainakin vasta viime päivinä se on levinnyt nopeasti verkossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat