Jim Carrey ihastelee homoroolinsa suudelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jim Carrey ja hänen kuvankaunis naisystävänsä Jenny McCarthy erosivat huhtikuussa. Ensimmäisenä asiasta tiedotettiin pariskunnan mikroblogeissa, mutta sittemmin myös Carreyn tiedottaja vahvisti asian. Pariskunnan kerrottiin eronneen yhteisen päätöksen tuloksena.

Onneksi Carrey ei ole kuitenkaan unohtanut kykyjään valkokankaalla ja hän jaksaa yhä muistella yhtä elokuvaansa hymysuin. Kyseessä on Parade-lehden mukaan helmikuussa julkaistu I love You Phillip Morris -elokuva, jossa Carreylla on intohimoinen rakkaussuhde vastanäyttelijäänsä Ewan McGregoriin. Naamanvääntelijä kehuskeleekin nyt McGregorin osaavan suudella niin, että jalat lähtevät alta.

– Kyseessä oli homokomedia ja minun ja Ewanin välillä oli todella hyvä kemia. Kaiken lisäksi hän osasi suudella erittäin hyvin. Totta kai homorakkauden kuvaaminen oli hankalaa ja sitä joutui vain sulkemaan mielestään omat seksuaaliset mieltymyksensä. Piti yrittää ymmärtää, että rakastaa toista ihmistä. Siinä ei ole kyse miehistä tai naisista, sillä rakkaus on rakkautta, Carrey pohti Parade-lehdelle.

Kyseisen elokuvan oli tarkoitus olla ensi-illassa jo vuonna 2009, mutta päivämäärää siirrettiin useita kertoja. Syy johtui jälleenmyyjien mukaan siitä, että amerikkalaisen yleisön pelättiin paheksuvan elokuvan teemaa. Elokuvaa muokattiin hiukan selkeämmäksi sisällöltään ja tämän jälkeen se lopulta uskallettiin paljastaa yleisölle.

Mila Kuniksen ja Natalie Portmanin lesborakkaudesta kertova uunituore Black Swan -elokuva laskettiin myös varovasti liikkeelle. Mila Kunis kertoi Parade-lehdelle haluavansa yleisön muistavan Black Swanin tarinan, eikä keskittyvän elokuvassa tapahtuvaan seksiin. Se ei ole kuitenkaan elokuvan pääasia, sillä kyseessä on veteraanitanssijan ja kilpailijan välinen suhdetrilleri.