Raskaus pyöristi Miranda Kerrin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr odottaa parhaillaan esikoistaan näyttelijämiehelleen Orlando Bloomille, mutta hän ehti ennen vatsansa pyöristymistä ehtinyt poseerata ahkerasti mallikuvissa. Syyskuussa Miranda nähtiin nimittäin myös kolmiulotteisissa nakukuvissa Vogue-lehden Italian numeron sivuilla.

Kerrin raskaus on myös tämän aviomiehelle Orlando Bloomille tärkeä asia ja mies suhtautuukin vaimoonsa erittäin suojelevasti. Pariskunta nähtiin eilen konsertissa Los Angelesissa ja sieltä lähtiessä Bloom kiersi käsivartensa Mirandan ympärille suojellakseen tätä paparazzeilta sekä muilta uteliailta.

Jotkut supermallit ovat onnistuneet pysymään timminä koko raskauden ajan, mutta tuoreista kuvista nähdään, että Miranda on pyöristynyt selvästi vatsan lisäksi myös muiden muassa kasvoista. Lapsen odotetaan ilmestyvän maailmaan tammikuussa ja Miranda jaksaa panostaa yhä ulkonäköönsä kiitettävästi.

Australialainen malli on kertonut taannoin perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tunne pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään ja tähden asunto New Yorkissa on myös tällä hetkellä myynnissä. Hinnaksi asunnolle on määritelty 1,4 miljoonaa dollaria.