Reese Witherspoon yllätti nuorekkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla, mutta valkokankaalla hänet tullaan näkemään seuraavaksi How Do You Know -komediassa muiden muassa Jack Nicholsonin, Paul Ruddin ja Owen Wilsonin rinnalla. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 17. joulukuuta.

Pari päivää sitten Reese sai tunnustusta työstään valkokankaalla, sillä hänet palkittiin viimein omalla tähdellä Hollywoodin Walk of Famella. Viime aikoina Reeseä ei ole nähty julkisuudessa kovinkaan seksikkäänä, sillä useimmiten hänet on kuvattu hieman homssuisena perheenäitinä. Tähtensä julkaisutilaisuudessa Witherspoon kuitenkin yllätti poikkeuksellisen seksikkäänä.

Kahden lapsen äiti suhtautuu perheellisyyteensä ja uraansa vastuullisesti, sillä hän kertoi kesäkuussa lehtihaastattelussa ettei hänestä ole saatu julkisuuteen nakukuvia, koska hän ei jälkikasvunsa vuoksi suostuisi koskaan sellaisiin. Pian tämän jälkeen verkossa julkaistiin kuitenkin kuvakaappauksia, joisssa Reese nähdään myös rinnat paljaana.

(Kuva: BANG Showbiz)