Amanda Seyfriedin iltapuku paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten Mamma Mia! -elokuvan myötä läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa viihdelehtien sivuilla. Esquire ja GQ -lehdissä rohkeissa kuvissa poseerannut kaunotar on paljastanut nauttivansa lesbosuudelmista ja poseerannut useita kertoja alastomana lehtien sivuilla.

Taannoin Amanda ikustettiin shoppailemassa ja ulkoiluttamassa lemmikkikoiraansa kumisaappaissa, verkkareissa ja harmaassa hupparissa. Nyt hänet nähdään kuitenkin hieman tyylikkäämmässä asussa, joka sai tosin ainakin miesten jakamattoman huomion, sillä asu paljasti hänen etumuksestaan enemmän kuin peitti.

Chloe-elokuvassa myös alastomana nähty Amanda Seyfried nähtiin taannoin suutelemassa Megan Foxia Jennifer’s Body -elokuvassa ja samalla tavalla hän on suudellut valkokankaalla myös esimerkiksi Julianne Moorea. Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen.