Apulanta paljasti: Uutta materiaalia alkuvuodesta! Katso videohaastattelu

StaraTV Viihde · Stara.fi

Apulanta on yksi Suomen historian suosituimmista ja menestyneimmistä rockyhtyeistä. Viime aikoina yhtyeen jäsenet ovat keskittyneet tuottamaan musiikkia lähinnä muille artisteille, ja esimerkiksi Kaija Koon uusin menestyslevy on osittain Toni Wirtasen säveltämä ja sanoittama.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Apulannan Sipen ja Tonin haastattelun merkeissä, ja siinä Wirtanen paljastaa yhtyeensä palaavan studioon jo joulukuun puolivälissä.

– Mä voin tässä kertoakin sulle, että sain eilen tekstarin hovituottajaltamme Tuovisen Jyrkiltä, että meille on studio varattuna ensi kuun 13. päivästä lähtien. Alkuvuodesta varmaan sinkkua pihalle. Levystä en tiedä että koska, mutta mulla on tossa jo muutama aika hyvä ralli puhelimessa, Toni Wirtanen kertoi.

Wirtanen ei vielä paljastanut minkälaista materiaalia puhelimesta löytyy, mutta hän kuitenkin kertoi että levyn syntyprosessi tulee tällä kerralla poikkeamaan aikaisemmista.

– Mä oon nyt ajatellu, että kappalekokonaisuus mitä lähdetään työstämään, niin tää on meidän yhdestoista levy. Nyt ei ole enää mitään rajoja. Mä en tiedä yhtään mitä tulee. Puhuttiin tossa, että vedetään vaan eikä mietitä enää mitään kokonaisuuksia eikä mitään, Wirtanen luonnehti.

– Nyt tehdään vaan biisejä, ja se on kuitenkin se mitä eniten tässä haetaan. Albumikokonaisuuden miettiminen on tässä ihan yhtä persettä. Siitä tuee sit tulemaan verta ja kaikkea. Tehdään nyt vaan punkia, niin kyllä se sieltä sit tulee.