BB-Niko paljasti: ”Hain Ruotsin Big Brotheriin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa kahdella eri tuotantokaudella asustanut BB-Niko Saarinen käväisi sunnuntaina päättyneellä kaudella talossa muutaman päivän pikavisiitillä. Nyt Niko on paljastanut Staran blogissaan, että hän haluaisi vielä palata taloon – tosin seuraavaksi Ruotsissa.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Niko on yksi niistä, jotka uskovat että seuraavaksi Suomessakin nähdään julkkisten Big Brother. Hänen mukaansa nykyinen formaatti ei kykene tarjoamaan tarpeeksi mielenkiintoista sisältöä. Tästä syystä mies kokeileekin onneaan naapurimaamme versiossa.

– Uudet tapetit ja liuta pk-seudun nuoria ei jaksa enää oikeastaan kiinnostaa ja tuntuu että parhaat lööpit saadaan ulkomaailmassa sekoilevista edellisten kausien asukkaista. Tästä suivaantuneena päätinkin hakea Ruotsin Big Brotheriin, koska linkki oli sopivasti Subin sivuilla. En osaa sanaakaan kyseisen maan kieltä, mutta täytin hakemukset google kääntäjän avulla. Nyt odotellaan! Niko paljasti Staran blogissaan.