Hittiartistista tuli isoisä 35-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2002 soolouransa aloittanut amerikkalainen hiphop-tähti ja näyttelijä Cee Lo on nyt noussut otsikoihin tultuaan isoisäksi vain 35-vuotiaana. Äskettäin uuden sooloalbuminsakin julkaissut miestähti tunnetaan nykyisin myös Gnarls Barkley -yhtyeen jäsenenä.

Uuden soololevyn julkaisun lisäksi artisti, oikealta nimeltään Thomas DeCarlo Callaway, on saanut juhlia myös iloista perheuutista. Cee Lon ensimmäisen vaimon tytär Sierra on nimittäin synnyttänyt pojan. Cee Lo kertoi onnellisesta perheuutisesta ollessaan vierailemassa Chelsea Handlerin televisio-ohjelmassa.

– Olen isoisä, vaikka olen vasta 35-vuotias. Sierra synnytti pojan, joten minulla on nyt tyttärenpoika, Cee Lo kertoi.

Tytärpuoli on itsekin ollut julkisuudessa, sillä hän oli taannoin mukana MTV-kanavan realityohjelmassa My Super Sweet 16, jossa seurattiin hänen syntymäpäiviensä järjestelyjä ja sujumista. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että tytärpuoli täyttikin vasta 15 vuotta ohjelmaan osallistuessaan.