Clint Eastwood: ”Jokaiselle annetaan vain yksi mahdollisuus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on menestynyt erittäin hienosti myös sen jälkeen, kun hän jäi pois aktiiviuraltaan näyttelijänä. Menestykset ovat nimittäin seuranneet häntä myös ohjaajan työssä. Nyt Eastwood on keskustellut henkeviä haastattelussa.

80-vuotias Hollywoodin todellinen supertähti on kertonut uskovansa, että jokainen ihminen saa vain yhden mahdollisuuden elämässään. Hän ei nimittäin usko jälleensyntymiseen ja pitää siihen turvautumista turhana haihatteluna ja selittelynä. Siksi Clint haluaakin, että ihmiset panostavat erityisesti nykyiseen elämäänsä.

– Jos uskot jälleensyntymiseen, tulet asettaneeksi liikaa odotuksia tulevalle. Minä uskon, että jokaiselle annetaan vain yksi mahdollisuus, ja silloin pitää antaa mitä annettavissa on. Minusta ihmisten pitäisi olla kiitollisia siitä että heille on annettu mahdollisuus tehdä asioita elämässään. Ei saisi olla niin ahne, että kuvittelee sen jatkuvan ikuisuuksia, Clint Eastwood kertoi Britannian FHM-lehden haastattelussa.

– Jumala antoi sinulle aivot. Tee niillä mitä parhaaksi näet. Ei sinun tarvitse olla Einstein, mutta hän oli henkisesti vahva. Hän uskoi mihin uskoi, ja sai asiat tapahtumaan. Hän väitteli ihmisten kanssa, jotka olivat hänen kanssaan eri mieltä. Tuskin hän kuitenkaan haukkui muita idiooteiksi.