Dannii Minogue: ”Olin Kylien lihava ja ruma pikkusisko”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu australialainen poptähti Kylie Minogue sai jo vuosia sitten seuraa musiikkiuralleen omasta siskostaan, kun myös Dannii Minogue ryhtyi laulajaksi. Useita hittejä julkaisseen pikkusiskon ura ei ole kuitenkaan ollut viime aikoina kovin hyvällä tolalla, mutta viime kesänä hän sai miljoonaluokan levytyssopimuksen.

Nyt Dannii on kertonut haastattelussa jääneensä nuorempana huippumenestyneen isosiskonsa jalkoihin

– Kun muutin Englantiin, täällä oli käynnissä varsinainen kyliemania. Hän oli söpö pieni supertähti ja minä olin lihava ja ruma pikkusisko. Voitteko kuvitella millaista oli kuulla vuosien ajan kysymys millaista on olla Kylien pikkusisko? Dannii vuodatti tuntojaan Marie Claire -lehdessä.

Parhaillaan viimeisillään raskaana oleva 38-vuotias Dannii tunnetaan nykyisin musiikkiuransa sijaan parhaiten X Factor -tuomarina. Urallaan yhdeksän kappaletta brittilistalle saanut kaunotar työstää parhaillaan uutta albumiaan Freemasonsin ja tuottaja Richard Stannardin kanssa. Sama tiimi työsti vuonna 2002 isosisko Kylielle In Your Eyes -hitin.