Heidi Montagilla ei enää varaa henkivartijoihin – harjoittelee itsepuolustusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän on kuitenkin ajautunut ongelmiin toisensa perään, sillä samalla lehtien mielenkiinto lopahti eikä muita töitä ole juuri löytynyt.

Heidi Montag onkin ollut aviomiehensä kanssa sarjan päättymisestä saakka taloudellisessa ahdingossa. Kesällä hän ja aviomiehensä Spencer Pratt muuttivat Spencerin äidin omistamaan asuntoon, koska heillä ei ollut enää varaa maksaa 20.000 dollarin kuukausivuokraa.

Nyt pariskunta on joutunut luopumaan myös henkivartijoistaan. Siitä syystä Heidi joutuu jatkossa pitämään itse huolen turvallisuudestaan. Radar Online kertoo, että Heidi on joutunut menemään itsepuolustuskurssille, jotta hän voisi kohdata mahdollisen ahdistelijan itse.

– Minulle ei ole enää varaa turvapalveluihin, joten harjoittelen itsepuolustusta. Olen käyttänyt miljoonia turvamiehiin viimeisen neljän vuoden aikana, koska minun piti maksaa kaikki kuluni itse. Se on hullua ja vaikeaa, mutta elämä ei ole aina oikeudenmukaista. Minulla ei ole enää varaa lähteä juhlimaan baareihin, koska tarvitsemani turvamiehet maksavat viidestä kymmeneentuhanteen dollariin illalta, Heidi Montag kertoi.