Kirsten Dunst säväytti myös vaatteet päällä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli valitettavasti keväällä uudestaan otsikoissa toisen huumekohun takia.

Nyt Kristen on kuvattu julkkisbileissä hieman tavanomaista laimeammassa asussa, sillä hän oli pukeutunut läpinäkyvään, mutta muuten varsin laimeaan asuun. Viihdelehdet tyrmäsivät asuvalinnan mummomaiseksi ja totesivat että se sai Kirstenin näyttämään vuosia todellista vanhemmalta.

Kerroimme eilen kuinka kaunotar pääsi osikoihin muista syistä, sillä hänet tullaan näkemään sangen rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa vastanäyttelijänsä Ryan Goslingin kanssa. Vanity Fair -julkaisun haastattelema neito kertoo alastomuutta olevan luvassa vielä tulevaisuudessakin.

– Alastomana olo ei tuntunut pahalta ja All Good Things -elokuvassa siihen oli hyvä syynsä. Minut tullaan näkemään alastomana vielä uudestaankin, sillä lisää nakuilua on luvassa Lars Von Trierin Ruotsissa kuvaamassa Melancholia-elokuvassa. Alastomuuteni totutaan kyllä, eikä siitä enää sitten kohista näin paljoa, Dunst tuumi Vanity Fair -julkaisulle.

(Kuva: BANG Showbiz)