Kirsten Dunst paljasti: Suuseksiä suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli valitettavasti keväällä uudestaan otsikoissa toisen huumekohun takia.

Kerroimme aiemmin kuinka kaunotar pääsi osikoihin muista syistä, sillä hänet tullaan näkemään sangen rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa vastanäyttelijänsä Ryan Goslingin kanssa. Nyt Kristen on paljastanut hieman tarkemmin mitä elokuvassa tullaan näkemään.

– Eräässä kohtauksessa menen Ryanin roolihahmon kanssa suihkuun ja alamme suudella. Sitten minä ehdotan, että laskeudun hieman alemmaksi ja niin minä myös teen. Roolihahmoni on tuossa kohtauksessa tarkoitus tehdä niin kuin mies haluaa. Minusta se oli ihan normaalia, Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Samassa haastattelema neito kertoo alastomuutta olevan luvassa vielä tulevaisuudessakin.

– Alastomana olo ei tuntunut pahalta ja All Good Things -elokuvassa siihen oli hyvä syynsä. Minut tullaan näkemään alastomana vielä uudestaankin, sillä lisää nakuilua on luvassa Lars Von Trierin Ruotsissa kuvaamassa Melancholia-elokuvassa. Alastomuuteni totutaan kyllä, eikä siitä enää sitten kohista näin paljoa, Dunst tuumi Vanity Fair -julkaisulle