Lea Michele on kuin ilmetty Penelope Cruz

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen äskettäin rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion. Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Hollywood-tuottajat kehottivat suurinenäistä naista aikoinaan nenäleikkaukseen, koska hän ei ollut tarpeeksi kaunis televisiorooleihin. Menestys suositussa Glee-sarjassa on tähden mukaan paras merkki siitä, että hän kelpaa yleisölle omana itsenään ilman operointeja. Tuoreessa kuvassaan Michele muistuttaa erehdyttävän paljon kollegaansa Penelope Cruzia.

24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.

(Kuva: BANG Showbiz)