Tyttöbändin tähti oli menettää henkensä kaasuvuodossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Girls Aloud -yhtye on ollut viime aikoina vaikeuksissa, kun sen jäsenet yksi toisensa jälkeen ovat jättäneet yhtyeen. Taannoin yhtyeen jäsen Sarah Harding kertoi bändin jatkavan vain jos se saa alkuperäisen kokoonpanon kasaan. Sitä pidetään hyvin epätodennäköisenä.

Aiemmin bändistä eronneen Cheryl Colen lisäksi myös Nadine Coyle ilmoitti syksyllä jättäneensä yhtyeen. Nyt hän on paljastanut olleensa perheineen kuolemanvaarassa, kun hänen Los Angelesin asuntonsa lämmitin hajosi ja päästi ilmoille tappavan määrän kaasua. Rikkoutuminen ja sen myötä tilanteen vakavuus selvisivät vasta kun Narinen sisko Charmaine sairastui vakavasti.

– Olimme viikkokausia sairaita kuin koirat. Vanhin siskoni oli niin sairas, että luulimme hänen kuolevan. Luulimme sen olevan raju flunssa. Se oli elämäni karmeinta aikaa. Sitten selvisi, että lämmitin oli hajonnut. Olimme shokissa huomattuamme että olimme olleet hengenvaarassa, mutta onneksi olemme kaikki nyt elossa, Nadine Coyle kertoi Sunday Life -lehdelle.

Yhdysvaltoihin muuttanut Nadine Coyle työstää parhaillaan ensimmäistä soololevyään, jonka ensimmäinen single julkaistaan lähiaikoina. Nadine on ollut bändin muiden jäsenten kanssa huonoissa väleissä jo pitkään, eivätkä muut ole suostuneet olemaan Coyleen yhteydessä edes hänen käydessä Lontoossa. Viime kesänä Nadine Coyle saapui Lontooseen tapaamaan bänditovereitaan, mutta muut eivät halunneet olla tekemisissä hänen kanssaan.