Hollywood-tähdet kauhistuttavat laihuudellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatähdet ja laulajat panostavat ulkonäköönsä suurella vimmalla ja tahdonvoimalla. Joskus tavoitteissa mennään kuitenkin liian pitkälle, sillä muiden muassa näyttelijä Tara Reidin ja huumevieroituksessa olevan Lindsay Lohanin paino on lähennellyt anoreksian rajaa.

Monet muutkin tähdet ovat paljastaneet kärsineensä erilaisista syömishäiriöistä ja joillakin ongelma on vielä silmiinpistävästi elämässä mukana. Hollywoodin kaunottaret ovat päässeet nyt kuvien kera esille ja kuvakollaasissa nähdään muiden muassa stylisti Rachel Zoen luinen vartalo ja kärsineen näköinen televisiojuontaja Kelly Ripa. Myös häihinsä valmistautuva Nichole Richie juoksee rannalla ja ihmetystä herättää neitokaisen langanlaiha olemus, jossa lihaksia tuskin enää edes näkyy.

Nyt Radar Online on listannut liiah laihoina pitävänsä julkkisnaiset. Onnistuneella ja realistisella painonhallinnalla voi kuitenkin saavuttaa paljon ja tästä on hyvänä esimerkkinä Kelly Osbourne. 26-vuotias Kelly on laihtunut noin 25 kiloa ja ennen ylipainoisena nähty tähti on nyt hyväkuntoinen kaunotar. Syömishäiriöiden kanssa kamppaillut Kelly on paljastanut laihduttamisen vaatineen paljon työtä, mutta tämänhetkinen olotila on hänelle upea saavutus ja se riittänee hänelle.