Poptähti juhli häntä ”pahoinpitelevän” miehen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears suunnittelee tulevaisuuttaan suurella innokkuudella, sillä hänen kerrottiin taannoin neuvottelevan oman realitysarjan käynnistämisestä ja myös uusi levy on työn alla.

Supertähti on kaiken lisäksi panostanut ulkonäköönsä kovan treenauksen avulla ja fanit ovatkin ylistäneet hänen näyttävän aivan samalta kuin suosionsa alussa noin kymmenen vuotta sitten. Spears on ollut viime päivinä valitettavasti mukana kohuotsikoissa, joissa hänen on väitetty kärsivän kotiväkivallasta poikaystävänsä Jason Trawickin taholta.

Hollywood Rag -julkaisu kertoo popkaunottaren kiistävän pieksämishuhut totaalisesti ja eilen 29 vuotta täyttänyt Spears juhlikin merkkipäiväänsä sekä uuden levynsä valmistumista poikaystävänsä, kahden lapsensa ja läheisten ystäviensä kanssa.

Poptähti kiitteli Facebookissa ja Twitterissä fanejaan ja ystäviään, jotka ovat jaksaneet tukea häntä kaikkina vaikeina aikoina. Britney ilmoitti samalla uuden levynsä ilmestyvän maaliskuussa ja naisen mukaan uusi tuotanto on upea ja hän rakastaa sitä. Albumin tuottajina ovat Max Martin ja Dr. Luke.