Robbie Williams paljasti hämmentävän UFO-kokemuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikanaan lukeutunut Take That hajosi vuonna 1996, kun Robbie Williams jätti vuotta aiemmin yhtyeen ja suuntasi erittäin menestyksekkäälle soolouralle. Äskettäin Williams teki paluun yhtyeen riveihin 15 vuoden tauon jälkeen.

Nykyisin Los Angelesissa yhdessä vaimonsa Ayda Fieldin kanssa asuva Robbie Williams on tällä kertaa otsikoissa kuitenkin ulkomusiikillisten asioiden merkeissä. Hän on nimittäin kertonut seuraavansa innokkaasti paranormaaleja ilmiöitä ja nähneensä useita kertoja myös ufoja.

– Sitä on tapahtunut muutaman kerran. Merkittävin tapaus sattui kuitenkin kun olin asumassa Beverly Hills -hotellissa ja olin täysin selvinpäin. Kello oli puoli kymmenen illalla ja istuskelin aurinkoterassilla erään nuoren naisen kanssa. Hänen nimensä jääköön salaiseksi, koska hän on naimisissa, Robbie Williams kertoi E! Onlinen mukaan.

– Noin kymmenen metrin päässä meistä oli palmuja. Yhtäkkiä taivas pimeni eikä tähtiäkään enää näkynyt. Silloin huomasimme, että meidän päällämme noin 50 metrin korkeudessa oli neliömäinen esine, joka sitten lensi pois.

Samalla hän totesi olevansa ihmeissään siitä miksi ihmiset yrittävät keksiä syitä hänen kertomustensa kiistämiseksi. Hän kertoi nähneensä myös muita selittämättömiä tapauksia.