Tila Tequila lunasti odotukset povellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on julkkistyrkky, joka nähtiin taannoin oman ohjelmansa lisäsi myös Celebrity Rehab -realityohjelmassa, jossa julkkistähdet hakevat apua riippuvuuksiinsa. Taannoin hän joutui raivostuneen väkijoukon pahoinpitelemäksi paljastettuaan rintansa festivaaleilla.

Taannoin Tequila herätti huomiota kidnappaussyytösten vuoksi. Valokuvaaja Garry Sunin syyttää naista kidnappauksesta, joka kohdistui valokuvaajan naisystävään. Mies kertoo Tilan menneen neljän aseistetun miehen kanssa valokuvaajan nykyisen tyttöystävä Shyla Jenningsin tykö ja kidnapanneen hänet 19. lokakuuta.

Syytösten jälkeen realitytähti vietti hieman hiljaiseloa, mutta on nyt palannut julkisuuteen. Hän osallistui Beverly Hillsissä ystävänsä synttärijuhliin varsin povekkaaseen asuun pukeutuneena. Illan juhlakalu oli Tiger Woodsin rakastajatar Joslyn James, joka täytti nyt 33 vuotta.

28-vuotias Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen tammikuun alussa.