Amber Heard riisui kaiken tasa-arvon puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard nähtiin vuonna 2008 The Informers -elokuvan naistähtenä. Suoraan DVD-muodossa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa on mukana myös parikin seksikohtausta, joissa nuori naistähti nähtiin rohkeasti alastomana.

Maailman seksikkäimpien naisten äänestysten kärkipäähän useampana vuonna sijoittunut Amber Heard lienee tuttu näky nakuna niille, jotka ovat kyseisen elokuvan nähneet. Nyt Amber on valjastettu tasa-arvon puolesta käynnitetytn kampanjan keulahahmoksi. Kampanjan materiaaleissa hänet nähdään alastomana ja hänen iholleen maalataan erilaisia tekstejä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

24-vuotias Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissakymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.