Guns N’ Rosesin keikka raivostutti kengurumaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rockyhtyeisiin aikoinaan kuulunut Guns N’ Roses on nykyisin enää varjo alkuperäisestä menestysyhtyeestä, sillä ainoastaan bändin keulahahmo Axl Rose oli mukana alkuperäisessä kokoonpanossa.

Axl Rose tunnetaan keikoiltaan alati myöhästyvänä diivana, ja tällä kertaa hänen touhunsa ovat aiheuttaneet närää Australiassa. Yhtye oli nimittäin keskiviikkona esiintymässä Townsvillen kaupungissa, jossa se nousi lavalle yli tunnin myöhässä. Yhtye ei kuitenkaan lyhentänyt keikkaansa, joten esiintyminen venyi huomattavasti yliajalle.

Viime kesänä bändiltä katkaistiin samasta syystä sähköt parillakin brittikeikalla, mutta Australiassa keikkajärjestäjällä ei ollut rohkeutta keskeyttää konserttia. Kaupungin asukkaat ovat nyt raivostuneet äänekkään rock-konsertin jatkumisesta alkuperäisten lupausten vastaisesti pitkälle myöhäisiltaan. Asiaan on nyt Sydney Times -lehden mukaan ottanut kantaa myös Townsvillen pormestari Les Tyrell. Hän kritisoi lausunnossaan sekä yhtyettä että keikkajärjestäjää.