Hulvattomimpia Facebook-kuvia listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suosituin yhteisöpalvelu Facebook ylitti taannoin jo puolen miljardin käyttäjän rajapyykin, ja käyttäjien määrä näyttää kasvavan edelleen nopeasti. Parhaillaan palvelun alkuvaiheista kertova elokuva The Social Network niittää menestystä elokuvateattereissa.

Ihmisten lisääntynyt yhteydenpito on tuonut mukanaan myös aikaisempaa helpomman ja nopeamman valokuvien julkaisemisen, mikä ei aina ole välttämättä vain hyvä asia. Aika ajoin julkisuuteen päätyy nimittäin myös sellaista kuvamateriaalia, jota ei alunperin tarkoitettu lainkaan ulkopuolisten silmille. Tällaisista kuvista löytyy verkosta lukusia hauskoja listauksia.

Yksi listoista on amerikkalaisen verkkojulkaisun kahdentoista kuvan kooste, jossa julkaistut kuvat eivät ole päätyneet Facebookin vahingossa. Siitä huolimatta kyseiset kuvat ovat aiheuttaneet hämmennystä niitä katselleiden joukossa. Mukana on muiden muassa hauskoja sattumuksia ja assosisaatioita, joita kuvan julkaisija ei ole välttämättä itse tullut ajatelleeksi.