Kathy Griffin yllätti nuorekkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta nyt hän on noussut otsikoihin näyttävällä tavalla.

Suomessa Subilla nähtävän Takana loistava tulevaisuus -televisiosarjan naistähti on nimittäin esitellyt upean bikinivartalonsa VH1-kanavan televisioimassa Divas Salute The Troops -konsertissa. 50-vuotias näyttelijäkaunotar on edelleen upeassa kunnossa, sillä hänen bikinivartalonsa on kuin parikymppisellä nuorukaisella.

Taannoin Kathy Griffin oli otsikoissa paljastettuaan koristelleensa intiimeimmän ruumiinosansa. Kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa nähty Griffin kertoi asiasta NBC Universal -yhtiön lehdistötilaisuudessa.

– Minä koristelin vaginani. Se kimaltelee nyt kuin discopallo. Tämä on uusin trendi, ja opin sen Jennifer Love Hewittiltä,  Kathy Griffin hehkutti Hello!-lehden mukaan.