Kayla Collins: ”Rintani kasvoivat viidakossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjan uusi kausi käynnistyi taannoin Australian viidakossa. Sarjan seuratuimmaksi tähdeksi nousi nopeasti 23-vuotias Playboy-malli Kayla Collins, joka tarjoili katsojille silmänruokaa viidakossa lähinnä uima-asussa ja bikineissä.

Sittemmin ohjelmasta jo lähtöpassit saanut kaunotar on nyt kertonut The Sun -lehdelle kokemuksistaan viidakossa. Samalla hän kertoi huomanneensa, että hänen jo valmiiksi muhkea rintavarustus olisi kasvanut viidakossa entisestään.

– Minulla ei ole mitään tietoa mitä tapahtui, mutta rintani näyttävät nyt suuremmilta kuin koskaan. Eikö se olekin outoa? Olin alastomana ja katsoin peiliin, kun huomasin että wow! Rintani näyttivät upeilta. Ne ovat vartaloni ainoa osa joka kasvoi viidakossa. Takapuoleni pieneni, mutta se kasvaa kyllä vielä muhkeaksi, Kayla Collins kertoi lehden haastattelussa.