Kirsten Dunst: ”Halusin nähdä lapsena huo*ia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti reilut pari vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli valitettavasti keväällä uudestaan otsikoissa toisen huumekohun takia.

28-vuotias Dunst tullaan pian näkemään sangen rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa vastanäyttelijänsä Ryan Goslingin kanssa. Ennakkotietojen mukaan leffassa nähdään runsaasti rohkeita seksikohtauksia. Nyt Kirsten on kuitenkin kertonut haastattelussa kuinka hän sai nuorena tuntumaa prostituutioon. Hän pyysi nimittäin äitiään ajamaan autolla prostituoitujen ohi New Yorkin Meatpacking Districtin alueella.

– Muistan kuinka nuorempana ajelimme äitini kanssa ympäri New Yorkia, kun menimme koe-esiintymisiini. Pyysin tuolloin äitiäni ajamaan huorien ohi. Huorien. Minä kutsuin heitä jo silloin huoriksi. Meatpacking Districtillä oli eräs katu, jossa he odottivat rivissä. Se oli todellakin aikanaan osa vaarallisinta New Yorkia, Kirsten Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.

– Nykyisin New York on todella turvallinen. Ennen äitini vaati minua pitämään häntä kädestä ja oli muutenkin aina varuillaan. Nykyisin Times Square on kuin Disneyland.