Klassikkohitit villitsivät Ilveksen itsenäisyysjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampeeen Ilveksessä juhlitaan parhaillaan Suomen itsenäisyyttä perinteisissä Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlissa. Paikalle on saapunut parituhatta juhlavierasta, joten tunnelma on varsin korkealla.

Tapahtuman ensimmäinen varsinainen nimiesiintyjä aloitti keikkansa hetki sitten Ilveksen yökerhossa. Kyseessä on Finlandia All Stars -kokoonpano, johon kuluu useita kotimaisia poptähtiä vuosien varrelta. Ensimmäisenä lavalle noussut Neumann villitsi yleisön Dingo-yhtyeen klassikoilla, joihin lukeutuivat niin Sinä ja minä kuin Autiotalokin. Lavalle nousevat hetken kuluttua vielä ainakin Ressu Redford, Aikakoneen Sani sekä Neon 2 -yhtyeen Jussi Rainio.

Illan muina esiintyjinä nähdään muiden muassa Vicky Rosti & Menneisyyden vangit sekä Sunrise Avenue -yhtye, joka saapui Suomeen niin sanotulle ”pistokeikalle” suoraan Keski-Euroopasta. Suosikkibändi lähtee nimittäin takaisin Eurooppaan jo huomenna aamulla.