Etsintäkuulutettu räppäri pidätetty ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-moguli Marion ”Suge” Knight on jälleen joutunut tekemisiin virkavallan kanssa, kun hänet pidätettiin Los Angelesin esikaupunkialueella sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Knight oli etsintäkuulutettu, koska hän ei ollut saapunut liikennerikkomustaan koskevaan oikeudenkäyntiin.

Komisario Shawn Ruda vahvisti LA Times -lehdelle pidätyksen ja kertoi poliisipartion havainneen Knightin perjantaina, kun hän oli poistumassa ravintolasta Universal City Walkin alueella. 45-vuotias Death Row Recordsin perustajajäsen vietiin kiinnioton jälkeen pidätettynä Länsi-Hollywoodin poliisiasemalle. Knight päästettiin vapaaksi takuita vastaan noin tunnin pidätyksen jälkeen.

Poliisi ei paljastanut tarkemmin minkälaista liikennerikkomusta kyseinen oikeudenkäynti koskee. Knight on ollut aiemmin useita vuosia vankilassa lähinnä aseisiin liittyvien rikosten takia. Tuorein tuomio tuli miehen aseellisesta uhkaamisesta ja rattijuopumuksesta.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr.Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.