Nyrkkeilylegenda Mike Tyson aikoo näyttelijäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauhea kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson paljasti taannoin olevansa olevansa pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa. Ylellinen elämäntyyli ja romahtaneet tulot ovat yhtälö, jota edes Tyson ei ole kyennyt ratkaisemaan.

Urheilulegenda on ollut monenlaisissa ongelmissa pahoinpitelyjen, raiskausten ja päihdeongelmien merkeissä. Vuonna 2003 hänet julistettiin ensimmäisen kerran varattomaksi. Elokuvarooli paransi sittemmin hieman tilannetta, mutta vain tilapäisesti.

Entourage ja Brothers -televisiosarjoissakin nähty ex-nyrkkeilijä on nyt kertonut haluavansa jatkaa orastavaa uraansa näyttelijänä ja ryhtyä täysipäiväiseksi näyttelijäksi. Mike Tyson kertoi aikeistaan CNN-kanavan Larry Kingin haastattelussa, jossa hän kertoi saaneensa runsaasti positiivista palautetta rooleistaan.