Hittiyhtyeen laulaja suunnittelee lopettamista – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa suurta suosiota nauttivan Muse-yhtyeen keulahahmo Matt Bellamy on järkyttänyt bändinsä fanit ilmoittamalla harkitsevansa musiikkiuran lopettamista. Hän omistaa jo nyt oman maatilan Devonin maakunnassa Englannissa.

Hollywood-tähti Kate Hudsonin kanssa seurusteleva 32-vuotias Matt Bellamy paljasti suunnittelevansa luomutilan perustamista. Tarkoituksena olisi tehdä muiden muassa luonnonmukaista paperia hampusta. Lisäksi suunnitelmissa on myös lampaiden kasvattaminen. Vielä Bellamy ei kuitenkaan maatilallaan asu, mutta suunnitelmissa sinne muuttaminen jo siintää.

– En asu siellä vielä. Vielä tässä vaiheessa se on vain maata, jossa on pari remonttia kaipaavaa latoa. Siellä on kyllä mukava käydä, mutta pitkän tähtäimen suunnitelmani on muuttaa sinne kasvattamaan hamppua ja tekemään siitä paperia ja muuta. Sitten kun lopetan kiertämisen, niin hankin sinne myös lampaita ja vuohia, parhaillaan Australiassa kiertueella oleva Matt Bellamy kertoi  The Sun -lehdelle.