Nicole Scherzingerin toppi pullisteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut vuosien mittaan useita kappaleitaan hittilistoille. Parin vuoden suvantovaihe ei kuitenkaan masenna yhtyeeseen kuulunutta Nicole Scherzingeriä, sillä tämä luotsaa soolouraansa eteenpäin rohkein askelein.

Pari viikkoa Nicolen poikaystävä, formulakuski Lewis Hamilton, haaveili avioliitosta, mutta Nicole kiisti pariskunnan hääsuunnitelmat. Hän kertoi Heat-lehden haastattelussa pariskunnan olevan tällä hetkellä tyytyväinen suhteen nykyiseen tilanteeseen, eikä tarvetta avioitumiselle vielä ole. Formulakauden päätyttyä Hamilton on pysytellyt poissa otsikoista, mutta Nicole on esillä sitäkin enemmän.

Soolouraakin bändinsä lisäksi tehnyt Nicole Scherzinger on poseerannut ahkerasti erilaisissa julkkisjuhlissa, ja tällä kertaa vuorossa on ollut Lontoon O2 Arenalla järjestetty Jingle Bell Ball -tapahtuma. Sinne Nicole oli pukeunut ylleen yläosastaan varsin niukan topin ja sen alle todennäköisesti varsin toimivat push-up -liivit.