Suora nettilähetys Tron-elokuvan ensi-iltabileistä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Jospeh Kosinskin ohjaama Disneyn uusi Tron-elokuva saa Euroopan ensi-iltansa tänään Lontoossa. Elokuvan suomalaiset fanit saavat kokea elokuvan Lontoon ensi-iltatunnelmat suoraan siniseltä matolta viihdelehti Starassa mukavasti tietokoneen välityksellä.

Brittiläisen radiojuontaja Edith Bowmanin juontama webcast alkaa kello 19.20, jolloin luvassa on ainutlaatuista kuvamateriaalia, mukaan lukien elokuvan tähtikaartin haastatteluja heidän saapuessaan siniselle matolle. Mukana ovat muiden muassa legendaarinen Jeff Bridges, Olivia Wilde sekä elokuvan ohjaaja Joseph Kosinski ja tuottaja Sean Bailey. Katso webcast alta. Tron saa Suomen ensi-iltansa 17. joulukuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat