Vito ”Kummisetä” Corleonen talo myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailman kiistattomiin klassikoihin lukeutuva Kummisetä-elokuva oli aikoinaan varsinainen ilmiö, joka sai myös useita jatko-osia. Elokuvan pääosassa Vito Corleonen roolissa nähtiin Marlon Brando.

Nyt elokuvassa Corleonen asuntona nähty talo on myynnissä. New Yorkin Staten Islandilla sijaitseva talo pitää sisällään kahdeksan makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, uima-altaan, baarin ja neljän auton autotallin. Tonttimaata taloon kuuluu peräti 7.000 neliötä. Myyntihinta on tällä hetkellä 2,9 miljoonaa dollaria, josta osa selittyy talon elokuvaesiintymisellä. Myyntiin se tuli, kun omistaja kuoli viime kuussa.

Naapuri kertoi New York Daily News -lehdelle muistavansa edelleen kuinka kuvausryhmä työskenteli talon takapihalla Kummisetä-elokuvaa kuvattaessa. Lisäksi kuvausryhmä kuvasi elokuvaa myös talon sisällä. Omistajan mukaan japanilaisia turisteja käy aika ajoin talon edustalla ottamassa kuvia talosta.