Whitney Houstonin teinityttären kosteat bilekuvat julki – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut entinen supertähti Whitney Houston palasi viime kesänä konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Turneen Euroopan osuus kärsi kuitenkin ongelmista, kun entinen supertähti joutui perumaan useita keikkojaan.

Nyt päihteitä käytää myös Houstonin jälkikasvu, sillä hänen 17-vuotias tyttärensä Bobbi Kristina on kuvattu juopottelemassa alaikäisenä. Samalla hänet ikuistettiin suutelemassa naispuolista ystäväänsä.

Whitney Houston kiidätettiin kesällä sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa. Monet viihdelehdet ovat ilmaisseet huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin taannoin myös Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.