Amy Winehouse rintavampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on viime kuukausina ratkennut jälleen juomaan ainakin brittilehtien julkaisemien kuvien mukaan. Hän sammui esimerkiksi viime kesänä lontoolaisen pubin pöydälle, jossa poppari nukkui aamuun saakka.

Nyt Amy on kuitenkin kuvattu yllättävän raikkaana ja siistinä saapuessaan lomareissultaan Lontoon Gatwickin lentokentälle. Samalla hän tuli jälleen esitelleeksi ylpeänä nykyistä rintavarustustaan, jonka suurentamiseen hän taannoin sijoitti noin 40.000 euroa.

Barbados-saarella viime viikolla lomailleen supertähden kerrottiin löytäneen saarelta itselleen uutta seuraa, kun hän rakastui korviaan myöden sikäläiseen apinaan. Amy on tunnettu eläinrakkaudestaan ja jossain vaiheessa hän omisti peräti 11 kissaa. Hän kuitenkin joutui antamaan kissaeläimiä pois aiemmin tänä vuonna, koska ne olivat tiellä hänen Lontoon kodissaan. Hän antoi kaksi kummitytölleen Dionne Bromfieldille ja loput kissat päätyivät löytöeläintaloon.

Joulukuussa Winehouse esiintyy muiden muassa Venäjällä ja suuntaa Brasiliaan minikiertueelle muiden muassa Rio De Janeiroon ja Sao Pauloon.