Ashley Greene unohti rintaliivit kansikuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Nykyisin hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, ja julkkispari on saatu ikuistettua jo muutaman kerran helliin yhteiskuviin.

Ashley nähtiin taannoin myös pornokaupassa tutustumassa puodin tarjontaan. Viime aikoina hän on ollut kiireinen uusien elokuvaprojektiensa kuvauksissa, ja vähäisen vapaa-aikansa Ashley on käyttänyt pääasiassa kuntoiluun. Nyt Greene poseeraa Cosmopolitan-lehden tammikuun numeron kannessa varsin näyttävänä.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen LOL: Laughing Out Loud -elokuvarooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter. Syyskuun alussa Ashley käväisi Pariisissa, jossa hänet kuvattiin myös juhlimassa yhdessä 17-vuotiaan kollegansa Miley Cyrusin kanssa.

Ashley Greene Cosmopolitan